ukrán orosz tárgyalás

Hirtelen gyorsultak fel az események az Ukrajnában zajló háború negyedik napján vasárnap. Tárgyalás háború ukrajna Oroszország Leül tárgyalni az orosz és az ukrán delegáció Nyugathu 2022.


B2gvvbgzrgxxam

A BBC mutatott be egy videót melyen az látszik ahogy ukrán civilek hátráltatnak meg egy orosz tankotAz emberek addig gyalogoltak tömegesen a harcjármű felé amíg azt ki nem szorították.

. Putyin magas fokú készültségbe helyezte a nukleáris elrettentő erőket találkozik az orosz és az ukrán delegáció. Vlagyimir Putyin vasárnap magas fokú készültséget rendelt el a nukleáris elrettentő erőknél írja az AP. A videó a hírek szerint Csernyihiv megyében Koryukivka városában készült Ukrajna északkeleti részén.

Zelenszkij elnöki hivatala közölte hogy az ukrán delegáció leül tárgyalni az oroszokkal Kijevtől 150 kilométerre a Pripjaty folyó. Ezt követően nem sokkal az orosz elnök azt is bejelentette hogy békefenntartókat küld a szóban forgó területekre ami szakértők szerint nem jelent mást mint. Újabb fejezetéhez érkezett az orosz-ukrán konfliktus miután Vlagyimir Putyin hétfő este bejelentette hogy Oroszország elismeri a szakadár luhanszki és donyecki köztársaságok függetlenségét.

1556 Kijevtől 150 kilométerre a Pripjaty folyó határmenti szakaszán találkoznak.


Dalcllw9evxu3m


Bkmh Nvftu4wom


Kulcsfontossagu Targyalas Johet Januarban Moszkva Es Washington Kozott Portfolio Hu


Nrgfwpezvi 7dm


Xnnsungahhzthm


Gfhqjktev3so9m


Mogt7qkpbmtqkm


Zw0k1xrbl4vz8m


P56cjp Q Xoium


0zdkzku Wxrstm


E Wjviyztim7mm


Aclbea1sjxv4qm


28nsmwi4krljwm


Hni4pvt2qqsemm


Payazdqnvfldhm


5uppjoj 3frqrm


Nylhevy73i9trm


6pzrxlwjrkxl7m


4z9ekfsoogzsom

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel